SER DU DIN FRAMFART?

29 september - 22:58

Man krigar, sliter, beskådar sin kropp flera 1 gånger per dag. Det är svårt att se de små stegen – framsteg. Min vän Jocke som jag coachar är lite drygt 1½ månad bort från Decembercupen och AF-debuten. Han ligger bra till och formen är bra – trots att han själv inte tycker han ser det, innan helgen. Idag fotade/filmade vi med bra kamera och Jocke fick bevis på att han gått framåt. Bättre posering, bättre form och som ni ser på bilderna är det bra. Är glad att jag får chansen att hjälpa Jocke förbereda sig. Han har alla delar som behövs för att tävla. Tränade och sen åkte jag direkt hem till Stockholm. Tack Dalarna för en bra helg. Lyckades dra upp en 1a på 57,5 kg extra i chinsen. Gött. Kattis och David ska tävla kommande helg och de gjorde även de ett grymt pass. Bra kämpat idag – så kul att se er kriga ihop!
Imorgon skickas de långärmade tunna hoodisen från producenten så nu är det inte många dagar bort. Kepsarna är även de på frammarsch! Hösten kommer vara fylld med snygga produkter där ute.
Sportlife icaniwill

Sportlife icaniwill-2

Sportlife icaniwill-11

Sportlife icaniwill-16

Sportlife icaniwill-18

Sportlife icaniwill-29

Sportlife icaniwill-31

/Gustaf som är mycket slätare än Jocke!

3 Responses to “SER DU DIN FRAMFART?”

 1. K skriver:

  Jocke ser sjukt bra ut, sätter han bara posteringen kommer det att gå skitbra för honom i dc!

  Vad kallas ditt grepp vid chinsen och vad ger det för fördel?

  • Gustaf Ollas skriver:

   Det vi nöter på nu K!
   Det är vanligt överhandsgrepp men när jag kör med dragremmar behöver jag inte låsa med tummen så då slänger jag upp den där av någon omedveten/inlärd anledning!
   FELSTAVAT! SKYLL PÅ AUTOCORRECTION! ;)

 2. K skriver:

  *poseringen

  #damnyouautocorrect

Lämna ett svar


nio + = tolv