PÅ MIDSOMMAR SKA MAN..

20 juni - 20:58

..göra massa saker. Helst vara i Stockholms skärgård eller Dalarnas inre krets, typ Leksand. Man ska dricka snaps, vara stiligt klädd och lägga upp alla bilder på facebook. Eller så gör man tvärtom och bojkottar allt sådant, drar på sig truckerkepan och tillsammans med sin familj beger man sig till ett ställe där man kan koppla av. Det kommer jag att göra. Inte för att det är något fel på det första, så länge man är i goda vänners lag och trivs med det man göra. Jag brukar tycka att det blir som bäst när man har minst planer och uppstyrt.

Åker till Dalarna imorgon, hinner med lite jobb där och sen ska jag fira födelsedag och midsommar med familj. Kommer inte uppdatera bloggen supermycket och jag tror inte ni kommer sitta och läsa bloggen, eller? Kommer nog langa upp några bilder och lite mysstämning från stugan om det blir bra väder men vi tränar och äter gott allihopa så kan vi mötas upp på bloggen igen framåt lördag/söndag? Ta tillfället i akt och verkligen koppla av nu.

20130620-210047.jpg

Har hunnit med en jäkla massa saker idag för att kunna släppa arbetet nu ett par dagar och bara vara.
Idag fick jag en bild hemskickad till mig från fotograferingen med KING som jag gjorde för drygt två veckor sen. Morgan (fotografen) lät mig välja en bild som han skrev ut i stort format i fotokvalité, färdigredigerat format. Den bilden jag valde är så klart en av mina favoriter och jag kan tyvärr inte visa den än men ni får se din tids nog.
De bästa med dagen är att auktionen jag anordnade med andmotion.se avslutades och genererade 2000 kr till cancerforskningen. Så grymt kul och stort Grattis och Tack till John som visade bo i Solna. Ska lämna över grejerna på söndag och då ska jag försöka ta ett kort också så ni får bildbevis samt sätta in pengarna direkt. Uppskattar Er insats i auktionen och det stack iväg upp rätt fort.

20130620-210038.jpg

Emily och jag hann också med och slita ner lite muskelmassa på ryggen och vaderna innan vi ikväll har ätit middag och glass på vår balkong. De här dagarna och kvällarna är så magiska, fina och lätträknade, tyvärr. Men när de väl är här så kommer jag iaf att nyttja och njuta så mycket som möjligt. Svenska sommaren ÄR fin, tyvärr bara för kort!

20130620-210056.jpg
Då avslutar jag med att önska ALLA ER LÄSARE EN SUPERTREVLIG OCH GLAD MIDSOMMAR!
/Gustaf