DET ÄR DET HÄR SOM KRÄVS

3 juli - 21:40

Dex Em-4Varenda dag är det prioritering prioritering prioritering som gäller. Vi går nu in i en fas av bolagets historia som lätt kan markeras med en milstolpe. Förhoppningsvis har jag allt klart i slutet på denna vecka så jag kan berätta mer istället för att bara skriva ”teasers” som inte ger er mer en ökad grad av nyfikenhet. Anledningen till att jag skriver det är för att i min värld har och är det dessa puckar som tagit upp stor del av min vakna tid de senaste 2-3 månaderna så att inte dela med mig till Er varför jag varit off, varför jag varje dag prioriterat annat och gnuggat på i det tysta vore konstigt.

Prioriteringarna blir så påtagliga. Idag har jag tex suttit i telefon 9-12.30 oavbrutet i princip. Varför? För att det är det som ligger högst upp på min agenda. Vad blir lidande? DM, mail, skisser etc men det finns inget val. Tror man ibland gör livet för svårt och tror att det ska gå att hinna med allt men det blir tydligare för mig varje dag att när jag gör en sak, är det 100% fokus som gäller och när den är avbockad kan jag ta nästa sak på listan. Det finns inget som heter multi-tasking.

______

Sverige vidare till Kvartsfinal i VM, vem hade trott det? Herregud vilken spänning de bjudit på de senaste två matcherna. Vi har pausat jobbet på kontoret och suttit framför datorn allihopa med lite snacks och dryck. Mycket trevligt och roligt att göra annat ihop än att bara jobba. Dexter och Emily har även de anslutit till fotbollen och även om Dexter bara vill stå upp och studsa runt är det mysigt att ha honom. Snart 8 månader stor ställde han sig upp själv för första gången igår. Tog tag i kanten på spjälsängen och bara tjoff, så stod han upp. Snart kastar han väl ut gåstolen här hemma och börjar springa runt som den lilla illbattingen han är. Drar i allt, stoppar allt i munnen och kör över allt som finns i hans väg (gåstolen är som en pansarvagn). Ska bli spännande och se ifall hans energinivå sjunker något när han nu kan börja göra av mer och mer genom hans fysiska aktivitet.

Ska kika vidare på Colombia – England nu så jag får se vilka Sverige får möta på Lördag.
Juste, hela Juli har vi 50% rabatt på ICANIWILL då vi under en längre period varit i en varumärkestvist med ett stort amerikanskt bolag. Tänkte skriva lite om detta i ett eget inlägg så ni får mer bakgrund kring det hela. Happy shopping!