HUR SKA ICANIWILL VÄXA?

30 september - 9:18

Nu har jag låtit Er stå i mörkret tillräckligt länge. Har hintat om att jag arbetat med ett nytt steg för ICANIWILL ett bra tag och nu har jag fått OK från tillräckligt många parter för att kunna informera Er där ute. Inom en snar framtid kommer ICANIWILL att finnas hos ett mindre gäng utvalda Återförsäljare. Släpper inga namn än men det kommer bli en spridning på olika länder och olika företag. För Er som varit med från början så vet ni att detta är ett nygammalt steg för mig då jag initialt sålde via återförsäljare (mmsports). Så här i efterhand var det ett väldigt viktigt steg för mig då jag fick en förståelse direkt för vad det innebär och kostnaderna samt kunskapen kring ett sådant upplägg.

Augusti 2013 tog jag över shoppen själv, klev av ÅF-biten och sålde allt själv. Denna resa har givit mig enormt mycket kunskap, förståelse och inblick. Tillväxten har varit stadig och nu i Augusti passerade jag förra årets totala omsättning vilket så klart är riktigt kul men framförallt bara en tick in the box för ett av mina egna delmål. Nästa delmål är total omsättning under året och jag vet att jag kommer nå även det delmålet.

Tillväxt och omsättning är viktigt för mig då det ger en helt annan tyngd och trygghet i företaget. Därför känns steget att ta vidare mot nya Återförsäljare helt rätt just nu. Jag har lyckats arbeta upp bättre marginaler, hittat bättre producenter, byggt trovärdighet och kvalité ut mot kunderna, något jag är stolt över. Känslan när stora företag hör av sig och vill själva mina produkter är, utöver lockande, även smickrande. De sägs att ett företag är som svårast de första två åren och om 1 dag, den 1 Oktober kliver jag över det 2-års-sträcket. Extremt mycket vilja, glädje, arbetstimmar, frustration och passion ligger bakom min överlevnad och när jag sitter och skriver nu känns det ljust, ljust för mig själv, inifrån och ut men även för företaget. Jag vet att jag vill förbättra och utveckla ofantligt mycket men det här steget ger mig lite andrum, andrum i att fortsatt tillväxt är garanterad och därmed tid att arbeta med saker jag inte tidigare kunnat prioritera.

För Er som kunder här i Sverige kommer det inte innebära jättemycket, mer än att vi kommer finnas på fler ställen, men för kunder i andra nordiska länder blir det väldigt mycket bättre leveranstider och lite bättre kostnader. Bilden nedan är från den 1 oktober 2012, jag döpte inlägget till ”The first day for the rest of my life?First day of ICANIWILL /Gustaf