JAG ÄR INTE LÄNGRE VD PÅ MITT EGET FÖRETAG

18 oktober - 21:40

Anders Wallstedt ICANIWILL AB VD-1-2Säg Hej till Anders allihopa!
Anders är ny VD hos oss på ICANIWILL sedan 1 September. Det finns många aspekter att ta upp i den här diskussionen och för Er som följt mig från början vet ni att jag krigat på i snart 6 år själv och försökte bygga bolaget, varumärket och allt annat som kommer med jobbet att driva eget. För ungefär ett år sedan kände jag mig väldigt vilsen på det viset att jag kom hem på dagarna och hade känslan i kroppen att jag inte gjort någonting över huvud taget och ändå spenderat 10+ timmar på jobbet. Satt mig ner med en vän och började rita upp alla delar jag var involverad i och som ni kanske misstänker var jag med näsan överallt.

Dags att fokusera och skjuta ifrån! Sagt och gjort började vi jobbat att leta VD och efter 2-3 bra kandidater landade Anders i känt genom investerarnas nätverk. (En stor fördel med investerare!) Vi klickade direkt och Anders bakgrund på Furniturebox.se är väldigt lik min vision fast inom kläd-branchsen, dvs genom egen produktion kunna bygga ett starkt och stort bolag. Vi har nu kamperat en månad ihop och det känns verkligen så grymt bra! Att ha en person bredvid sig i vardagens alla beslut, en person som gjort mycket av det vi går igenom nu flera gånger är ovärderligt.

 

Måste slänga mig in och träna en sista gång på min föreläsning jag har i Dalarna imorgon på min gamla gymnasieskola. 140 Elever från Ekonomi / PT utbildningen. Ska blir så roligt att få berätta mer om min resa för dem.
Vill ni läsa mer än mina tankar om VD Anders och hela tanken kan ni kika in artikeln på e-handel.se här.
/Gustaf