FÖRÄNDRING OCH UTVECKLING

29 april - 11:20

go Ibland slås jag av hur mycket vi människor förändras och utvecklas under vår tid på jorden. Från det att vi är helt beroende av våra föräldrar, för att sedan bryta sig loss, bli egen, skapa ”sitt liv” och till sist hamna i en fas där vi kanske återigen blir beroende, den här gången av sina barn. Kroppslig och mental förändring och framförallt utveckling.

För 2 år sedan var jag helt övertygad att jag skulle träna likadant (läs ren gymträning) hela mitt liv, oavbrutet och med en aptit på mer hela tiden. Idag tränar jag lika mycket crossfit som gym och jag trivs hur bra som helst. För 3 år sedan var det bästa jag visste att få komma till gymmet efter en dag på jobbet och bara hänga med ”gänget” som alltid tränade på Medis. Snacka skit, lyfta tungt, vila, snacka lite till och sedan 3 timmar senare var det dags att gå hem för jag var så nedrans hungrig. Jag minns den tiden med mycket glädje, glädje över stunderna på gymmet. Det var verkligen höjdpunkten på dagen som jag hela tiden såg fram emot. Idag är det något helt annat. Det är inte det att jag inte ser fram emot att träna och umgås på gymmet, men det finns mer i mitt liv, mitt företag och mina relationer och jag ser lika mycket fram emot att ta emot en leverans med tights som att umgås med mina vänner. Träningen har naturligt fått tagit ett steg i sidled och ta lite mindre plats i mitt liv. Jag kämpar varje pass med att ställa in fokus på prestation och träningsutveckling och det är en mäktig uppgift när företagets business rullar på i huvudet nästan 24/7.

2005 tog jag studenten, idag, 10 år senare har jag börjat försöka styra upp en re-union till sommaren. Många i min dåvarande klass har utvecklas och förändras något enormt och jag lika så. Förändring är ofta förknippat med något jobbigt eller svårt men jag tycker om förändring. Det finns verklige något naturlig och viktigt i att fortsätta utvecklas och utmanas. På samma sätt som vi ska byta lägenhet ser jag fram emot att inom de kommande åren förfina och utveckla mitt nuvarande företag, kanske starta ett till, fortsätta träna och utveckla min fysik och fysiska förmåga och ta mig an nya faser och utmaningar i livet.
Ville bara dela med mig av mina tankar då jag låtit dem rulla runt i mitt huvud under en period nu. Hoppas ni har överseende med att det är lite mindre frekvent uppdatering. Att sälja en lägenhet är något som tar tid och kraft.
/Gustaf