JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR DIG

24 oktober - 15:13

Lite så känns det ibland att driva företag. Upp och ner, förtvivlan och förhoppning. Glädje och besvikelse. Det tillhör lixom grejen. Inget upp utan ner. Dagarna flyter ihop och skallen går på högvarv. Som tur var har jag meditationen som får mig att totalt koppla bort på nätterna när jag går och lägger mig. Inatt gick jag och la mig 00.45 och upp 05.30 för att hinna med dagens alla inplanerade punkter. Det är kul, riktigt kul för att vara exakt. Det känns ungefär som när man sitter i flygplanet, har taxat ut, rullat ut på startbanan och hör hur kaptenen varvar upp motorerna och du väntar på att du ska tryckas emot stolen och accelerera upp i luften. Precis innan han släpper på kraften infinner sig alltid ett litet pirr i magen, det är väl en förväntans-kick som sätter in, dit jag ska, allt som skall göras och upplevas.

Där står jag nu, 2 år av arbete och selektiva prioriteringar håller det på att ge payback och take-off rejält om jag sköter korten rätt. Därför ligger också nästan allt mitt fokus på den biten som ni förstår. För att söka inspiration och kunskap åkte jag igår till Uppsala och lyssnade på InkClubs VD som berättade om deras resa från bläckpatroner till ett varuhus på nätet för förbrukningsartiklar. Intressant och i många aspekter kul då jag kände att det var tic in the box på ett par punkter, jag har med andra ord tänkt och planerat på ett bra sätt. Tack också till Emil som bjöd in mig och för samtalet efter. När jag smög i går och gick igenom dagen slog det mig att jag inte hunnit träna och för första gången inte ”tänkt” på det under dagen. Allt gick i ett så därför ska jag nu ta mig till gymmet innan jag har kund kl 18. Tack för att ni ändå kikar in på bloggen här mellan varven. Jag ska försöka ta tag i bloggen rent visuellt och få allt att funka igen. Instagram + loggorna där uppe krånglar. Har jag någon som läser bloggen som är grym på WordPress? Hej så länge!Träning newyork /Gustaf

One Response to “JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR DIG”

  1. Mathias skriver:

    Kämpa Gustaf!
    Kan inget om WordPress men läser din blogg varje dag och den motiverar mig så mycket, både för träningen och livet med plugg, flickvän och framtidstankar!

    Kämpa på, allt slit kommer ge utdelning!

    /Mathias

Lämna ett svar


+ nio = arton