TACO SUNDAY

19 januari - 22:31

Tacos santa maria-1 Ibland måste man bara gå utanför sin comfort zone, go bananas, göra livet lite mer wild’n crazy. I går var en sådan dag. Storhandlade på ICA och såg tacos-hyllan. Alla som kan sin tacos vet att det är Torsdag som gäller, no more no less. Men det sket jag blanka f*n i igår. Ja ba köpte typ allt å ba gjordä värsta taco söndag-ish. Resultatet blev så bra som jag hade hoppats på och nu känner jag att jag kan gå tillbaka till vardagen.

Måndagar går alltid fort och idag var inget undantag. Veckan kommer ramla förbi i en väldans fart och på Fredag bär det av mot Götelaborg för lite relax och god mat med Emily. Ett mål med 2015 för mig och för oss är att göra mer småsaker som gör vardagen levande. Det kan vara att köra Taco Söndag (host) eller bara åka till Göteborg över helgen. Nästa planlagda grej blir en alpresa. Inte för att jag egentligen har ekonomin för det utan mer för att jag vill uppleva mer i min vardag. Jobbet går in i en spännande fas nu och jag vill försöka få in mer av spänning / impulser och utmaningar i mitt vardagsliv – influenser från företagandet helt enkelt. Försäljningen i Januari har börjat fantastiskt bra och snart är det dags att börja fasa ut vissa modeller för att göra plats för nya.
Tränade på wall-climbs idag, kika min instagram om ni vill se video. En fantastisk övning för bål och axelstabilitet/styrka. Ska smita iväg ut nu och fylla på spolarvätska i bilen så det inte fryser över natten. Hörs imorgon allesammans! Tack för att ni kikar in.
/Gustaf